Discount vouchers available storewide!
Free Grab Delivery & Lalamove for order above RM1000! (For Klang Valley customer) | Shop Now, Pay Later. Don't let shortage of funds stop you from getting your gears. Ask us now!
GS Parabox Series 90cm 120cm Yang Anda Perlu Miliki!

Hai semua! Berjumpa lagi kita dalam posting kali ini! Hari ini saya ingin berkongsi tentang parabolic softbox yang berkualiti tinggi, berpatutan dan mudah untuk dipasang dan digunakan. GS Parabox Parabolic Softbox ini didatangkan dengan 2 saiz iaitu 90cm dan 120cm ini telah menjadi salah satu barangan best seller sejak hari pertama GS Parabox ini diperkenal. 

  • Reka bentuk kubah yang dalam berfungsi seperti reflektor besar yang baik untuk kepekatan cahaya dan mendapatkan kesan cahaya dengan lembut dan tinggi, lebih ringan dan lebih halus daripada softbox lain yang lain.

  •  Dengan kain reflektif mesh, kecekapan pancaran cahaya lebih tinggi dan cahaya yang dipantulkan lebih seragam.

  •  Kedua-dua 16 rods dan badan dipasang bersama dan dibuka dengan butang switch yang terdapat pada softbox itu menjadikan softbox ini lebih cepat dan lebih mudah digunakan daripada softbox tradisional dengan rods yang terpisah. Rods ini juga kukuh dan tahan kerosakan.

  •  Softbox juga didatangkan sekali bersama grid, cahaya lembut, cahaya panduan, pencahayaan arah.

  •  Dengan pemasangan bowen mount dapat disesuaikan dengan kebanyakan lampu kilat studio, dan dapat berfungsi dengan sempurna untuk lampu LED profesional yang lebih besar.

 

Deskripsi GS Parabox Parabolic Softbox:

 

Softbox mempunyai reka bentuk parabola dengan kedalaman parabola yang agak besar dan jarak transmisi cahaya yang jauh, menjadikan cahaya secara berperingkat dari tengah ke tepi. Cahaya juga berubah lebih merata, mendapat jarak cahaya yang besar, kesan pencahayaan seragam, terdedah dengan lapisan cahaya, dan kualiti cahaya lembut

 

Ciri-ciri GS Parabolic Softbox:

- Terbaik untuk potret, wawancara, pembuatan filem profesional dan penggambaran gambar wajah.

- Lapisan perak penuh meningkatkan kekuatan output untuk lebih banyak kawalan terhadap sumber cahaya.

- Reka bentuk dwi-diffuser yang unik memastikan cahaya dipancarkan secara merata. 

- Diikat dengan 2 ketebalan kain penyebar luaran yang berbeza untuk membolehkan pengguna mengawal kelembutan cahaya yang berbeza.

- Digabungkan dengan honeycomb grid membantu mengawal light spread yang tersebar hingga 40 darjah.

Untuk info lanjut mengenai GS Parabox Parabolic Softbox ini, anda boleh klik disini:

 

Terima kasih kerana membaca artikel kali ini!