Free Grab Delivery & Lalamove for order above RM1000! (For Klang Valley customer)
Newell 1100 LED Light

Pencahayaan merupakan antara aspek penting untuk dititiberatkan dalam penghasilan filem ataupun sebagai jurufoto professional. Dalam posting kali ini saya ingin berkongsi mengenai salah satu peralatan pencahayaan yang bagus di pasaran iaitu Newell 1100 LED Light! 

Lampu LED Newell Air 1100 adalah alat yang sangat baik untuk jurugambar dan pembuat filem yang memerlukan sumber cahaya tambahan untuk pelbagai jenis projek. Dibina dengan kawalan suhu menjadikannya lebih mudah untuk mengawal pencahayaan yang betul, dan peresap pembawaan cahaya lembut yang dikehendaki oleh pembuat filem. 

 

Ciri-ciri canggih

Newell Air 1100 dicipta dengan diffuser, yang membolehkan para pembuat filem untuk memperoleh cahaya lembut yang menyenangkan, tanpa memerlukan aksesori tambahan. Kekuatan suhu cahaya dan warna dapat dikendalikan dengan lancar oleh tombol dan kawalan parameter.

 

Reka bentuk yang menarik 

Pembinaan lampu membolehkan anda memasangnya dengan menggunakan attached bracket pada light stand. Reka bentuk adapter juga membolehkan anda menyesuaikan sudut panel plane. Selain itu, terdapat soket ¼ inci di bahagian bawah panel yang boleh dipasangkan pada kepala tripod.

 

Pilihan kuasa

Newell Air 1100 boleh dikuasakan dengan dua cara. Yang pertama dengan menggunakan bateri NP-F. Penunjuk pada paparan membantu memeriksa keadaan pengisian sel. Penyelesaian kedua ialah bekalan kuasa DC 15 V, yang termasuk dalam set. Walau bagaimanapun, bateri yang boleh dicas semula harus dibeli secara berasingan.

 

Spesifikasi

• CRI:> 95

• lux: 1100 (setiap 1 m)

• kuasa maksimum: 40 W

• suhu warna: 3200/5600 K

• bekalan kuasa: bateri NP-F (tidak termasuk) atau bekalan kuasa DC 15 V (termasuk)

• pemasangan: pada dudukan ringan menggunakan pemegang (termasuk), soket benang ¼ inci

• jenis penyejukan: pengudaraan semula jadi

• berat: 1170 g (tanpa bateri)

Untuk maklumat lanjut dan harga Newell 1100 LED Light ini, anda boleh klik disini!